درخشش اساتید و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت
درخشش اساتید و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت
درخشش اساتید و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از کسب موفقیت توسط اساتید و دانشجویان این دانشکده در مرحله دانشگاهی و کشوری بخش های مختلف جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "اعظم عباسی" گفت: بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت، که هر سال در بخش های مختلفی از جمله بخش آوایی، معارف قرآنی، ادبی، پژوهشی و هنری و ... توسط معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می گردد، امسال نیز برگزار شد، که دانشکده تغذیه و علوم غذایی شاهد درخشش 14 نفر از اساتید و دانشجویان خود در این دوره از جشنواره بود.
وی ضمن ابراز خرسندی از شرکت فعال اعضاء این دانشکده در جشنواره امسال افزود: اساتید و دانشجویان پرتلاش دانشکده در رشته های مختلف بخش کتبی و شفاهی اعم از پرسمان قرآنی، احکام ، عکاسی، ترجمه خوانی موفق به کسب رتبه های برتر در مرحله دانشگاهی و کشوری جشنواره شدند.
دکتر عباسی ضمن تبریک به این برگزیدگان ابراز امیدواری نمودند که با تلاش و برنامه ریزی و حمایت این برگزیدگان شاهد درخشش آنها در دوره های بعدی این جشنواره نیز باشیم .
گفتنی است برگزیدگان در بخش اساتید شامل دکتر مرضیه اکبرزاده(آیین سخنوری)، دکتر زهره سهرابی(تخلیص کتاب)، دکتر سید جلیل معصومی(ترجمه و تفسیر قران)، دکتر مریم اکرام زاده(ترجمه خوانی) و دکتر نجمه حجازی(عکاسی) و در بخش دانشجویان شامل مجتبی رضائیان(سیره معصومین)، امیر حسین حسن زاده(اذان)، محمد جلالی(عکاسی و رشته ترجمه خوانی)، علی کهن مو(ترجمه و تفسیر)، فاطمه رضایی(ترجمه و تفسیر)، ساجده حبیبی(ترجمه خوانی)، محمد رضا تنگاب( حفظ 10 جز پیوسته)، یگانه رجب پور(حفظ یک جز و ترجمه خوانی) و سید مریم عبداله زاده(سبک زندگی قرآنی) می شود.
پایان خبر
نظر دهید